Egyéni inspirációk

Életünk az értelmünk és az érzelmeink sokszor egymásnak ellentmondó világában zajlik. Kaotikus, vagy viharos érzelmeink kezelése időnként kihívások elé állít valamennyiünket, de botorság lenne tagadni, hogy az életünket át-, meg átszövik a pénzzel, az anyagiakkal, a kézzelfogható javakkal való törődés is. Mindkét megközelítés elengedhetetlenül fontos a szabad, boldog, kiteljesedett, felnőtt emberi élethez. Hiszem és élem, hogy bárki lehet egyszerre értékes és gazdag, nem kell lemondanunk sem a lelkünkről, sem az anyagi javakról – mert mindkettő egyformán fontos része az életünknek.

Célom, hogy utat mutassak, új támpontokat, eszközöket, ismereteket, inspirációt és támogatást adjak azoknak, akik akár kapcsolataikban, akár az élet kézzelfogható, anyagi síkján éreznek gátakat és szeretnének szabadabban élni. Leginkább azokkal szeretek együtt dolgozni, akik életkoruktól függetlenül szeretnének szabad és felnőtt életet élni, több felelősséget vállalni az életükért, és hajlandóak tenni is érte, hogy egyre őszintébb és rugalmasabb kapcsolatot alakítsanak ki önmagukkal és a környezetükkel.

Az egyéni inspirációk egy első személyes beszélgetéssel kezdődnek, ami után mindketten külön-külön eldöntjük, hogy tudunk-e, akarunk-e közösen dolgozni. Szeretném megőrizni azt a szabadságomat, hogy azt segítsem, akit valóban lelkesen tudok és akarok támogatni a céljai elérésében. És ez nyilván a másik félnek is lehetőséget ad arra, hogy eldöntse, mennyire érzi azt, hogy tud, akar velem dolgozni, bennem megbízni.

Az egyéni inspirációkra jelentkezőkkel egy-egy alkalommal 55 percet töltünk együtt személyesen, vagy skypon. Az inspirált határozza meg a célokat, ő választja ki, miben szeretne változást, mi az aktuális témája, feladata.

Többek között:

  • kapcsolati problémák, (mérgező szülői vagy párkapcsolat)
  • pénzügyi célok elérése,
  • gyerekkori bántalmazások feldolgozása,
  • válás körüli kapcsolati helyzetek kezelése,
  • önbizalom növelés, 
  • céges helyzetek kezelése ügyvezetők, tulajdonosok részére.

Helyszín: 1022 Budapest Lévay utca 5/b

Share This