Biró Gabriellának hívnak.  A bal kezemen hat ujjal születtem, mint a táltosok és talán ezért történt, hogy miközben kétgyerekes anyukaként aktívan és tevékenyen éltem, egy erős szál mindig is összekapcsolt a nemlátható világgal. Három évtizede mélyen és elkötelezetten foglalkozom önismerettel, azóta indultam el megkeresni a boldogságomat. A testit, a lelkit, az anyagit és a szellemit. Így lett szenvedélyem a tanulás, és mára már a tanítás. Életem a mestermunka, melyen minden áldott nap csiszolok.

Miután sok nehézséget legyőzve megteremtettem a saját jólétemet, a szívemre hallgatva választhattam élethivatást. És mivel számomra az embernél semmi sincs izgalmasabb és csodálatosabb, így lett mások jólétének és jóllétének segítése a hivatásom.

Arról a három területről írok, amelyek a fontosak és mégis a sok (ön)ámítással, hazugsággal terheltek – a családról, a kapcsolatokról és a pénzről. Írásaimban igyekszem közérthetően, mélyen és őszintén megszólítani az olvasót.

Az írás mellett egyéni segítő beszélgetéseket és csoportos családállítást is tartok azok számra, akik elakadtak valamelyik területen, akiknek szükségük van segítségre és hajlandóak tenni is azért, hogy megváltoztassák az életüket. Különféle módszereket ismerek és használok, de a három legfontosabb – az aktív és értő figyelem, az elfogadás és a JPÉ (józan paraszti ész) némi humorral fűszerezve.

 

Elérhetőségek: + 36 20 9522057

                               birogabriella@inspirator.hu 

 

 

Tanulmányok:

Apor Vilmos Fősikola                                                               Mentálhigiénés mesterképzés – folyamatban

Debreceni Egyetem                                                                 Mentálhigiénés szakember

Angster Mária (DGSF által akkredikált) képzése                 Családállító

Pénzügyminisztérium                                                              Okleveles könyvvizsgáló

Pénzügyminisztérium                                                              Adótanácsadó

Számviteli Képesítő Bizottság                                                Mérlegképes könyvelő

Budapesti Gazdasági Főiskola                                               Közgazda

 

Share This